&nsbp;

ABC zwemles

Buiten zwemmen is beter zwemmen

Zwembad De Klomp is een door de Nationale Raad Zwemdiploma’s erkend opleidingsinstituut. Vanaf 5 jaar leiden wij kinderen op voor het Zwem-ABC volgens de richtlijnen van het NPZ | NRZ. Het Zwem-ABC is een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Én zwemveiligheid! “Buiten zwemmen is beter zwemmen”! Een lagere omgevingstemperatuur en de golfslag dragen bij aan een betere fysieke weerstand en conditie en een sterkere zwemslag. Én voor jonge kinderen is het beter om twee per week een half uur les te hebben dan één keer een uur! In het buitenbad van De Klomp leert je kind goed zwemmen.

 

Kleine groepen

Onze zwemonderwijzers geven les op een kindvriendelijke manier. We gaan uit van het kind en vinden het belangrijk dat het zich met plezier ontwikkelt. Want in een prettige sfeer, waarin we ‘proberen’ altijd waarderen, leert je kind sneller. De groepen zijn klein en er is ruimte voor individuele aandacht.  Bij zwembad De Klomp hanteren we ‘verboden voor rijtjes‘. We zorgen ervoor dat je kind het grootste deel van de lestijd actief bezig is en niet in een rijtje op de kant staat op de anderen te wachten. Zo heeft  de zwemles meer rendement.  Zwemles in De Klomp heeft zich in de jaren ruimschoots bewezen: elk jaar slagen tientallen kinderen voor hun A, B of C diploma.

Niet duur

Leszwemmen in De Klomp is niet duur: 20 weken lang twee keer in de week een half uur zwemles voor € 100,-, bij een abonnement zelfs maar  € 80,-. Voor degenen die nog met leszwemmen moeten beginnen, heeft De Klomp  een aantrekkelijk all-in ABC tarief van € 270,-., bij een abonnement slechts € 210,-.  We kunnen niet de garantie geven dat je kind in deze drie jaar alle diploma’s haalt, maar daar doen we wel ons best voor. In overleg met ons zwemonderwijzend personeel kun je extra zwemles voor je kind nemen of een passend vervolg bespreken. Heeft je kind al A en B dan kan je hem of haar voor € 50,-, of bij een abonnement € 40,-, voor alleen C zwemles opgeven.

Zwemveilig

Met A en B kunnen kinderen al aardig uit de voeten, maar met C op zak zijn ze pas echt zwemveilig en kunnen ze zichzelf redden als ze onverhoopt in het water vallen, ook als dat ruim water, zoals een meer, is. Als je kind plezier heeft in zwemmen leert het sneller. Stimuleer dit door regelmatig samen met je kind een frisse duik te nemen.

Leszwemmen in De Klomp

  • Kleine groepen
  • 2 Keer in de week een half uur les. Is beter dan 1 keer een uur.
  • Geen wachtlijst, geen inschrijfgeld
  • Altijd kijkles
  • “Verboden voor rijtjes”
  • Rechtstreeks contact met zwemonderwijzer
  • In de zomervakantie elke ochtend zwemles (behalve woe.), dus mogelijk vier keer per week*
  • Buiten zwemmen is beter zwemmen

De ABC zwemles is voor kinderen van vijf jaar en ouder. Als je kind nog vier jaar is, maar voor 1 juli vijf wordt kan het meedoen met de ABC-zwemles.

* De weken die je met je kinderen in de zomer op vakantie bent kun je dus gemakkelijk ruimschoots inhalen.

Zwemmen na het seizoen

In de herfst en winter geven onze zwemonderwijzers zwemles in een binnenbad. Als je kind er in september nog niet aan toe is om af te zwemmen, kan het aan deze zwemles deelnemen. Tegen het eind van het seizoen kun je je kind hier in overleg met de zwemonderwijzers voor opgeven. Kinderen die tussen 1 juli 2017 en 30 november 2017 5 jaar worden kunnen in september 2017 starten met deze zwemles in een binnenbad. Kinderen die na 1 december 2017 5 jaar worden kunnen in januari 2018 starten met deze zwemles in een binnenbad.

 

Meer informatie

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar zwembad De Klomp of bel (0515) 33 12 25. Bgg: 0631764726 (Alien).

 

Zwembad De Klomp: Buiten gewoon goed.

Bekijk lestijden en tarieven.

Delen