&nsbp;

Activiteiten

 

Het activiteitenprogramma van 2018:

 

De activiteiten staan dit seizoen in het teken van Culturele Hoofdstad.

 

 

Nieuw

Data nog niet bekend

Zeemeerminzwemmen We werken hierin samen met Zeemeerminschool Joke en zijn de data hiervoor nog aan het inplannen. Kijk voor een indruk van het zeemeerminzwemmen op zeemeerminschooljoke.nl.

Zaterdag

21 apr

12.00 uur Feestelijke Seizoensopening  Gratis zwemmen. Springkussen, muntduiken met leuke prijzen, uitslag loterij en meer…..   Thema Culturele Hoofdstad! 

Vrijdag

27 apr

Koningsdag  Voor iedere bezoeker een oranje verrassing.

Zondag

13 mei

Moederdag Voor alle moeders die met hun kinderen komen zwemmen een gratis kopje koffie met iets lekkers.

Zondag

20 mei

Elfstedenspel voor de jeugd.

Vrijdag

25 mei

Discozwemmen van 20.30 tot 22.00 uur. Zwemdiploma verplicht.

Maandag

t/m

Donderdag

28 mei

31 mei

Nationale Zwemvierdaagse   Vier keer zwemmen vanaf 18.45 uur. Elke avond een activiteit. Op de laatste avond voor alle deelnemers gratis poffertjes. Vrij 1 juni inhaaldag.

Zondag

17 juni

Vaderdag   Voor alle vaders die met hun kinderen komen zwemmen een gratis kopje koffie.

Donderdag

21 juni

Midzomernachtduik Om middernacht met zijn allen tegelijk het water in duiken, superplons. Met rubberbotenrace en watervolleybal.

Zondag

08 juli

Ontbijtzwemmen 8.00 tot 10.00 uur. Eerst  zwemmen en dan met z’n allen ontbijten. Het zou leuk zijn als iedereen in pyjama komt!! Kosten ontbijt en zwemmen: €2,50.

Vrijdag

13 juli

Discozwemmen van 20.30 tot 22.00 uur. Zwemdiploma verplicht.

Zaterdag

t/m

zondag

22 juli

03 sept

Zomervakantie  Pake en Beppe zwemmen gratis in gezelschap van betalende kleinkinderen (betalend is ook abonnement of 12badenkaart). Regelmatig een attractie of activiteit, zie tzt deze website of onze app..  

Woensdag

en

Donderdag

29 aug

en

30 aug

Timmerdorp Timmeren, je eigen hut bouwen en ’s nachts kamperen op het terrein. Ism Buurtsportcoach Súdwest-Fryslân. Nadere informatie en inschrijflink volgen.

Vrijdag

14 sept

Triathlon Wommels voor de jeugd 1/32ste Triathlon voor basisschoolkinderen en 1/16de voor jongeren van de middelbare school. Gratis deelname. Voor alle info zie pagina Triathlon Wommels.

Zaterdag

15 sept

Triathlon Wommels 1/8ste Triathlon in binnenwater en in buitenwater en 1/4de in buitenwater. Voor alle info zie pagina Triathlon Wommels.

Zondag

16 sept

Slotdag met superleuke Schuimparty

Delen