&nsbp;

Algemeen

Volop waterpret in de open lucht

 

Onze slogan doet zijn naam eer aan. Zwembad De Klomp leeft als nooit tevoren.

 

De afgelopen jaren hebben we, bestuur, personeel en vrijwilligers, veel aan het zwembad verbeterd. Zo werd de filterinstallatie compleet vernieuwd, de desinfectie van het badwater met chloor vervangen door zoutelectrolyse, de zonneweide gedraineerd en vlak gemaakt en het voorterrein opgeknapt. Vrijwilligers hebben mede dankzij een grote groep sponsoren twee grote glijbanen neergezet. Ook hebben we een compleet nieuw peuterbad gebouwd en het hele terras en de borders rond de baden in een nieuw jasje gestoken. Verder zitten er nieuwe badranden op de beide grote baden en staat er een compleet nieuwe kiosk inclusief keuken en frituurpan. De zonnepanelen op de daken zorgen voor zelf opgewekte groene stroom en een pelletkachel voor de badverwarming helpt ons minder gas te verbruiken.  Het personeel heeft een ruim en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan ABC-zwemles en groepslessen voor jeugd en volwassenen opgezet. Elke dag kun je komen banenzwemmen.

 

Schoon en warm water!

 

Het water van De Klomp is schoon en warm. De nieuwe filterinstallatie zorgt voor schoon en helder water. Dat wordt op milieuvriendelijke wijze gedesinfecteerd met een zoutelectrolyse-installatie. Het zwembadwater wordt bovendien verwarmd tot zo’n 25°C, bij elk weer lekker dus.

 

Van harte welkom!

 

Ondanks aanhoudend moeilijke tijden voor openlucht zwembaden staat zwembad De Klomp als een paal boven water. Elk jaar mogen we meer en meer bezoekers en leszwemmers verwelkomen. Het oogsten is begonnen maar we zitten niet stil.  Voortdurend speuren we naar mogelijkheden om De Klomp nog verder te verbeteren een gedurende het hele seizoen houden we leuke activiteiten en doen we ons best het onze bezoekers naar de zin te maken en goed zwemles te geven.

We zijn op dinsdag en vrijdag al vanaf 8.00 tot 10.00 uur ‘s ochtends open  voor banenzwemmen. Elke doordeweekse dag kun je van 13.00 tot 20.00 uur onder uitstekend toezicht zwemmen en ravotten in het schone en lekker warme water, behalve op maan-, dins-, woens- en donderdag tussen 17.00 en 19.00 uur, want dan proberen we zo goed mogelijk zwemles te geven. In het weekend beginnen we om 12.00 uur en gaan we tot 18.00 uur door. In de nieuwe kiosk zijn allerlei lekkere versnaperingen te verkrijgen en meestal ook patat en snacks.

 

Zwembad De Klomp wil je meemaken!

 

Alles wat er in De Klomp gebeurt is leuk om méé te maken.  Leuk om er bij zijn en leuk om er aan deel te nemen. Zelfs als we even niets organiseren is het een groot plezier om in het water te ravotten en van de glijbanen te glijden. Maar dat gaat allemaal niet vanzelf. De Klomp is ook leuk om mee te máken. Wil je zwembad De Klomp ook mee máken? Dan verwelkomen we je van harte als vrijwilliger. Je kunt helpen activiteiten te organiseren en in goede banen te leiden, meedraaien in de seizoensvoorbereiding of de technische commissie of werken in de kiosk in de toegangscontrole of de verkoop. Gegarandeerd gezellig en plezierig om te doen. Samen kunnen we er voor zorgen dat De Klomp leuk is om mee te maken.

 

 

Graag tot ziens in Zwembad De Klomp!

 

Delen