&nsbp;

Grote veranderingen in De Klomp

Het nieuwe seizoen is aanstaande, 18 april gaan we weer open, een paar weken nog maar. Wie dan het zwembad binnenkomt zal grote veranderingen zien: het terras zal geheel vernieuwd zijn, inclusief een nieuw peuterbad, de kiosk is afgebouwd met een prachtige nieuwe keuken en er liggen nieuwe randen op de baden. Niet te zien, maar wel te ruiken, zal de nieuwe desinfectieinstallatie dmv zoutelectrolyse zijn: schoon water met minder chloor. Ook het personeel zal in een nieuw jasje gestoken zijn.

Afgelopen winter zijn de voorbereidingen hiervoor getroffen; De Klomp is wel dicht geweest, maar heeft geen winterslaap gehouden. De komende weken zullen de veranderingen gerealiseerd worden. Verschillende bedrijven zullen hun werkzaamheden aan de projecten uitvoeren, zoals Van Egdom, Van den Heuvel Watertechnologie, IIsbaankeukens, Van der Velde Kraanverhuur, Tanja TĂșnoannimmer en Tuincentrum Gaardenier. Maar veel werk zal natuurlijk door onze fantastische vrijwilligers worden gedaan. Een nog weer beter en leuker zwembad De Klomp zit er aan te komen.

Op de foto het terras, de kiosk en het peuterbad zoals ze waren. Kijk er nog maar even naar, het is straks verleden tijd.

terraszwembad

Delen