skip to Main Content

Opening zaterdag 1 mei

Corona maatregelen

Vanwege het coronavirus dat nog steeds rondwaart gelden er in het zwembad een aantal maatregelen.

We werken volgens een eigen protocol verantwoord zwemmen dat mede gebaseerd is op het protocol verantwoord zwemmen van de Zwembadbranche en partners.

Zolang de anderhalvemetermaatregel van kracht blijft kan er maar een beperkt aantal mensen (kinderen t/m 12 uitgezonderd) in de baden. Daarom werken we met tijdblokken bij het banenzwemmen en het recreatief zwemmen. Voor deze blokken moet je reserveren. Dat kan in onze webkassa.

In de webkassa kun je ook abonnementen, 12badenkaarten en leskaarten (ABC en  doelgroepen) kopen. Je kunt er met iDeal betalen.

Een reservering voor een blok kun je gelijk afrekenen. Maar je kunt ook reserveren met een abonnement of 12badenkaart. Dan hoef je uiteraard niet af te rekenen.

Het chloorgehalte van het zwembadwater is een beetje verhoogd om een snelle afdoding van eventuele coronavirussen te bewerkstelligen. Blijf echter thuis als je verkouden bent of andere gezondheidsklachten hebt die op Covid-19 kunnen wijzen. We willen besmetting zoveel mogelijk tegen gaan.

Er gelden diverse hygiënemaatregelen en op het terrein zijn pijlen, rotondes en vakken aangebracht voor een veilige doorstroming van badgasten (routering). Houd je hier svp goed aan.

Als iedereen meewerkt (samen goed voor elkaar) kunnen we ondanks het coronavirus toch nog veel waterpret hebben in De Klomp.

 

Back To Top