skip to Main Content

Opening zaterdag 1 mei

Reserveren en bestellen 2021

We proberen van seizoen 2021 uiteindelijk een zo normaal mogelijk seizoen te maken. Maar eerst zijn ons nog flink wat beperkingen opgelegd helaas: max 4 personen van 27 jaar en ouder en max 15 van 13 t/m 26 jaar per tijdvak. Voor kinderen t/m 12 is het gelukkig onbeperkt. Er zijn daarom jeugdabonnementen te verkrijgen. Anderen eerst nog even een 12bk of losse entree.

Abonnementen en 12badenkaarten zijn online te bestellen in onze webkassa (betalen met iDeal). Stuur voor ABC-zwemles even een mail of kom langs in de kiosk.

Banenzwemmen en Vrij zwemmen gaat voorlopig nog in blokken waarvoor je moet reserveren. Bij voorkeur online in onze webkassa (betalen met iDeal of abo/12bk), anders telefonisch (0515331225), bereikbaar tijdens de openingstijden.

Banenzwemmen kost € 3.00 per blok van een half uur. Vrij zwemmen kost € 4,50 per blok van een uur. Kijk bij openingstijden voor de tijden van de blokken. Bij entree doen we een gezondheidscheck en krijg je een polsbandje met de kleur van het blok waarvoor je gereserveerd hebt. Als je tijd om is wordt je verzocht plaats te maken voor anderen.

Reserveer en bestel online via Webkassa (vanaf: zat 24 april)

Back To Top