&nsbp;

Jubileumfeest 40 jaar zwembad De Klomp

Zaterdag 28 juni vierde zwembad De Klomp het heuglijke feit dat het 40 jaar bestaat. Op een speciaal ingericht feestterrein op de zonneweide hield De Klomp ’s middags een reünie van oud-werknemers, oud-bestuursleden en oud-vrijwilligers die in 1974 mee hadden geholpen het zwembad te bouwen, een bijeenkomst van Begunstigers van het zwembad en waren er demonstraties van de verschillende vormen van doelgroepzwemmen die De Klomp biedt. ’s Avonds was er live muziek van de coverband Lost Frisian.

Op de reünie sprak burgemeester Liemburg lovende woorden over het zwembad. Het is helemaal niet vanzelfsprekend dat een voorziening als De Klomp, die flink op de gemeentelijke begroting drukt, er nog is. De inzet van de vele enthousiaste betrokkenen bij het zwembad en het draagvlak in de samenleving hebben de instandhouding ervan mogelijk gemaakt.

’s Avonds was ook een gezellige bijeenkomst van een groot aantal vrijwilligers en oud-vrijwilligers die veel aan de instandhouding van het zwembad bijdragen of hebben bijgedragen. Zij genoten onder het genot van een hapje van de barbecue en een drankje van de tap van de swingende muziek van de leuke coverband Lost Frisian. Het was tot in de late uurtjes gezellig.

feest1

feest2

feest3

feest4

Delen