&nsbp;

Nacht van De Klomp geannuleerd

Aankomend weekend, 19-20 juli, zou de Nacht van de Klomp plaatsvinden. De organisatie had zich ten doel gesteld dat minimaal 6 teams zich zouden moeten inschrijven om de Nacht van de Klomp goed, gezellig, sportief en succesvol  te laten verlopen. Inschrijven kon tot en met zaterdag 14 juli. Helaas hebben zich er maar 2 teams opgegeven en 1 team was nog bezig om mensen bij elkaar te zoeken. Dat is te weinig om deze gezellige, gezonde en sportieve activiteit door te laten gaan.

 

Wij willen graag van u horen waar het aan zou kunnen liggen dat er zich niet meer teams hebben opgegeven. Uw reacties en adviezen kunnen we gebruiken in de organisatie, misschien voor volgend jaar. U kunt reageren via twitter, facebook en e-mail van De Klomp. Laat van u horen wij zijn er tenslotte voor U!

 

Jammer voor de teams die zich hebben opgegeven: jullie krijgen wel weer een kans! De teams krijgen bericht van John de lange, bedrijfsleider van het zwembad.

 

Ondanks dit bericht kunt u altijd terecht in het zwembad voor gezelligheid en ontspanning, ook in de zomervakantie! Een goede (zwem-) vakantie gewenst.

Delen