&nsbp;

Reserveren en bestellen 2020

Dit seizoen is de inschrijving anders dan normaal door de coronacrisis. We hebben geen abonnementen. Banenzwemmen en Vrij zwemmen in blokken waarvoor je moet reserveren. Bij voorkeur online (link hieronder, betalen met ideal), anders telefonisch (0515331225) bereikbaar tijdens de openingstijden. Op 1 juni zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 11.00.

Banenzwemmen kost € 2,- per blok van een half uur. Vrij zwemmen kost € 4,- per blok van een uur (vanaf Fase 2). Kijk bij openingstijden voor de tijden van de blokken. Bij entree doen we een gezondheidscheck en krijg je een polsbandje met de kleur van het blok waarvoor je gereserveerd hebt. Als je tijd om is wordt je verzocht plaats te maken voor anderen.

Vanaf 1 juni:

Online reserveren voor blokken en bestellen doelgroepkaarten

Eerst alleen nog reserveren mogelijk voor banenzwemmen en vrij zwemmen jeugd. Na online reserveren krijg je een e-mail. Op je telefoon of uitgeprint is dat je toegangsbewijs. Doelgroepkaarten kun je online bestellen en betalen. Als je nog een kaart hebt die de eerste keer meenemen naar de kiosk of anders een nieuwe vragen (€ 5,- borg).

————————————————————————————-

Openingstijden

————————————————————————————-

Leskaarten ABC zijn telefonisch te bestellen: 0515331225.

Delen