&nsbp;

Sportweek in De Klomp

Van 4 t/m 13 mei een dikke week lang verschillende sporten en natuurlijk veel zwemmen in zwembad De Klomp. In samenwerking met de Buurtsportcoach Littenseradiel en in het kader van Buurtsportwerk Littenseradiel. Nadruk op “Bewegen is goed voor je.” Lees in de flyer het hele programma van deze unieke week in De Klomp.

Met ons hele aanbod aan doelgroepzwemmen: voor de jeugd ZwemvaardigheidSnorkelenSurvival enWaterpolo en voor volwassenen (maar ook voor al wat oudere jeugd) TrimzwemmenAqua Sportief enTriathlontraining. Zit je er al op, doe dan mee en neem vrienden of vriendinnen mee, zoveel je wilt. Zit je er nog niet op, maar lijkt het je wel wat, doe mee en kijk of het wat voor je is. We hebben goede zweminstucteurs die je op alle onderdelen goed les kunnen geven.

Bij het Waterpolo door ZPC Bolsward kun je in een toernooitje proeven aan deze stoere zwemsport. Ook het watervolleybal is een klein toernooi. Het Banen Zwemmen is vrij toegankelijk voor iedereen; ook hier: doe je het al, ‘s ochtends of ‘s avonds, neem een of meer vrienden of vriendinnen mee.

Verder is er Dans en Kick en Punch van Sportcentrum AkkermansFree Running van Turnclub De Tuimelaar met daarna Discozwemmen door De TsjerneBeachvolleybal van Covos, een leuke Zweminstuif van onszelf en Kaatsen van de KF Wommels. Ook hier, zit je al op een van deze sporten, doe mee en neem je vrienden en vriendinnen mee. En als je er nog niet op zit, proef er eens aan en kik of het wat voor je is.

Wij hebben een inschrijfformulier waarmee je je voor de diverse onderdelen op kunt geven. maar dat kan ook bij de kiosk of bij de organiserende vereniging.

Bewegen is goed voor je. Hoe meer hoe beter. De Sportweek biedt veel van wat er op het gebied van sporten en bewegen in Wommels en omgeving kan worden gedaan. Werk aan je gezondheid en doe mee.

 

sportweek1 sportweek2 volleybalsportweek

 

Delen