&nsbp;

Zwem4daagse 28 mei t/m 31 mei

De zwemvierdaagse in zwembad de Klomp, Wommels, staat dit jaar in het teken van de sponsoractie voor Very Stroet. Very zwemt op 19 augustus mee met de 11stedenzwemtocht van Maarten van de Weijden. Om hier aan mee te mogen doen is er sponsorgeld nodig. Het opgehaalde bedrag komt geheel ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Tijdens de zwemvierdaagse wordt een badeendenrace  gehouden. Inleg €2.- per eendje. De race wordt gehouden op de laatste dag van de zwemvierdaagse. Ook zal er een spaarpot staan voor donaties. Daarnaast sponsort het zwembad €1.- per deelnemer aan de zwemvierdaagse aan deze actie.

De zwemvierdaagse is van maandag 28 tot en met donderdag 31 mei. Inschrijven kan vanaf 14 mei bij de kassa van het zwembad. Kosten €12.50 per deelnemer of €5.- voor abonnementhouders.  Kijk voor meer informatie op www.zwembaddeklomp.nl.

Als je Very wilt aanmoedigen op 19 augustus dan kan dit tussen 7.00 en 9.00uur op het traject tussen Tjerkwerd en Bolsward. Zij is te herkennen aan de roze badmuts.

 

Delen