&nsbp;

Zwemles in de winter

Zwembad de Klomp gaat in de winter door met het aanbieden van zwemlessen. De lessen worden gegeven in het zwembad van Bloemkamp in Bolsward. Kinderen die nu bij ons op zwemles zitten kunnen na het het seizoen doorgaan met hun zwemles, maar er kan ook met zwemles gestart worden. Kinderen kunnen via een e-mail naar De Klomp hiervoor opgegeven worden.

Voor alle leszwemmers die nu in bad 1, 2 en 3 zwemmen is er een mogelijkheid om direct na het zomerseizoen door te zwemmen. Deze lessen zijn van 18:00 – 20:00 uur en starten op vrijdag 12 september. Er kunnen maximaal 8 kinderen in een groep. Leszwemmers die nu in bad 4 zwemmen ( en nog niet mogen afzwemmen), starten in januari 2015. Deze groep krijgt 2 keer 25 minuten les per week op de woensdag en de vrijdag.

Ook willen we graag met een groep nieuwe kinderen starten die voor 1 september 4,5 jaar zijn geworden. Deze groep start op vrijdag 12 september 17.00 uur, de les duurt 45 minuten. In januari 2015 krijgt deze groep 2 keer per week 25 minuten les op de woensdag en op de vrijdag.De bedoeling is dat deze groep in ons buitenbad verder zwemt. We hebben de verwachting dat deze kinderen dan aan het einde van het volgende seizoen in ons buitenbad mogen afzwemmen voor hun A diploma.

De kosten per les zijn ongeveer 9 euro. Dit is voor 45 minuten les en voor 2 keer 25 minuten les.

Na opgave via de e-mail, krijgt u alle informatie over de zwemles toegestuurd . Hebt u vragen dan kunt u daarmee bij onze badmeesters en -juffen terecht, met name bij John Lange.

Opgave graag voor 7 september.

Delen