skip to Main Content

Abonnementenverkoop na versoepelingen

De coronamaatregelen zijn door de overheid versoepeld en de gemeente SWF (i.c. het coronateam daarvan) is daar in mee gegaan. We kunnen weer veel meer mensen in het zwembad toelaten. En de daling van de besmettingscijfers en ziekenhuisopnames lijkt door te zetten, dus vermoedelijk kunnen we de hele rest van het seizoen open blijven. We gaan weer al onze abonnementen verkopen. Met gereduceerde prijzen omdat het seizoen wat korter is. Met een abonnement ben je een stuk voordeliger uit dan met losse of 12badenkaarten. Bovendien kun je ons er enorm mee steunen. Samen kunnen we de nadelige gevolgen van de coronacrisis het hoofd bieden. Steun ons voor het behoud van het zwembad. Wij hebben jou nodig. (Je kunt ook doneren of Vriend van De Klomp worden. Of, ook mooi, vrijwilliger.)

Onze nieuwe tarieven staan hier en we hebben ook nieuwe openingstijden (even op volgende klikken).

Voor mensen van 27 jaar en ouder moeten we vrijdag, zaterdag en zondag met vrij zwemmen nog wel in tijdblokken werken waarvoor je moet reserveren (evenals voor banenzwemmen). Vanwege de anderhalvemetermaatregel  kan er maar een beperkt aantal zwemmers tegelijk in de baden.

Vrijwilligers die bekwaam zijn om dit te verwerken staan dan voor je klaar. Kom gezellig langs, neem er een bakje koffie of thee bij als je even moet wachten. We maken er een leuke, nieuwe start van het seizoen van. Als het regent kun je in ons nieuwe Sk├╗lplak terecht. Gebouwd door onze topvrijwilligers.

Als het regent kun je hier ook in terecht als je kinderen zwemles hebben of als je zelf gezwommen hebt. Ook als je kinderfeestje in het water dreigt te vallen is dit een ideaal plekje.

Vanaf 29 mei kun je ook online weer abonnementen kopen.

Back To Top