Ga naar hoofdinhoud

De online voorverkoop, via de Webkassa, start op maandag 15 april. Zie voor meer informatie bij Tarieven.

Op 27 april, Koningsdag, gaat het zwembad om 13.00 weer open!

 

Banen zwemmen

Op dinsdag- en vrijdagochtend kun je al om 8 uur ‘s ochtends banen zwemmen. En ook elke middag en avond zijn we  speciaal open voor banen zwemmen. Verder is er overdag altijd een baan open voor banen zwemmen: onze Liesette Bruinsma baan.

Goede start

Speciaal voor iedereen die ongestoord wil zwemmen, is zwembad De Klomp op dinsdag en vrijdag in de ochtenduren open. Je kunt op deze uren naar hartenlust banen zwemmen. Ook als je niet een ervaren zwemmer bent, maar wel lekker ongestoord in het water wilt bewegen, is dit het moment.

‘s Avonds

Ook ‘s middags en ‘s avonds is er gelegenheid ongestoord banen te zwemmen. Ruim baan voor de sportieve zwemmer.

Tarieven banenzwemmen:

Op dinsdag -en vrijdagochtend betaal je € 4,- per keer. Zie voor meer info bij** van de tarieven.

Op maandag t/m vrijdag vanaf 19.00 betaal je ook € 4,- ( avondtarief).

Op alle andere dagen en tijden betaal je € 5,50 per keer. Dit geldt voor niet -abonnementhouders.

Groepslessen

Je kunt ook deelnemen aan een van de speciale zwem- en bewegingsprogramma’s. In het water is het eigen lichaamsgewicht beperkt en is er dus weinig belasting op de gewrichten. ‘s Avonds op dinsdag Aqua Sportief en op donderdag Trimzwemmen en Triathlontraining.

Sluit je zwemuurtje af met een vers kopje koffie op het terras samen met andere zwemliefhebbers. Zeg nou zelf, een beter begin of eind van de dag is er toch niet?

Liesette Bruinsma baan

Om onze Paralympische Zwemkampioene 2016 Liesette Bruinsma, die in De Klomp met zwemmen is begonnen en bij ons de eerste kneepjes van het vak geleerd heeft, te eren voor haar prestaties in Rio de Janeiro hebben we onze banenzwembaan in het diepe bad naar haar vernoemd: de Liesette Bruinsma Baan.

Bekijk de openingstijden

Back To Top