Ga naar hoofdinhoud

Wij zijn op alle donderdagen open van 13.30 tot 19.45! Kijk bij openingstijden wanneer het zwembad op de andere dagen open is.

Het zwembad sluit dit seizoen op zondag 24 september.

 

Triathlontraining

Elke donderdagavond kun je onder deskundige begeleiding van Ramon Fredrik trainen voor de Triathlon Wommels (of een andere triathlon) van 17 september. Je gaat trainen op  de schoolslag, borstcrawl en de keerpunten. Natuurlijk werk je hierbij sterk aan je conditie. Deze training werpt snel zijn vruchten af. Je zwemt al gauw een stuk beter. Met de zwemvierdaagse van 16 t/m 19 mei zou je er al profijt van kunnen hebben, dat is tevens alvast een mooie test om te kijken hoe goed je al bent. Het zwemmen bij de triathlon zal na deze training geen probleem meer voor je zijn. Je kunt bij deze training het hele seizoen op elk moment instappen. De training is op eigen niveau.

Je kunt in deze groepstraining elkaar helpen en stimuleren om samen uiteindelijk de eenachtste of zelfs de kwart triathlon te volbrengen.

Je kunt ook individueel trainen voor de triathlon, bijvoorbeeld tijdens de uren banenzwemmen. We geven je graag wat tips en adviezen.

Lesdag: donderdag

Lestijd: 20.30 – 21.15

Meer informatie

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar zwembad De Klomp of bel (0515) 33 12 25. Bgg. 0631764726.

Bekijk de openingstijden

Back To Top