Ga naar hoofdinhoud

We gaan open op 29 april 2023. Ruimere openingstijden op zaterdag & zondag namelijk van 10.00 tot 17.30.

Groepslessen volwassenen

Calorieverbruik en conditie

Zwemmen is heel gezond, want je gebruikt bijna al je spieren. Tegelijkertijd is het een veilige sport met een geringe kans op blessures. En wist je dat een oefening in het water maar liefst drie keer meer resultaat oplevert als dezelfde oefening op het droge!

Enthousiaste en deskundige zweminstructeurs begeleiden de verschillende groeplessen voor volwassenen.

Superfit met plezier

Trimzwemmen is voor mensen die van het ‘pure’ zwemmen houden. Het is heel gezond, want je gebruikt bijna al je spieren. Tegelijkertijd is het een veilige sport met een geringe kans op blessures.

De training

Naast het bevorderen van conditie besteden we aandacht aan het verbeteren van de zwemslagen en het aanleren van nieuwe. We trainen de verschillende zwemslagen met oefeningen zoals ‘op tijd’ zwemmen, korte of juist lange afstanden zwemmen of zwemmen met alleen je benen of armen. Ook doen we oefeningen met diverse materialen, bijvoorbeeld plankjes, ballen, handflippers. Geen training is gelijk.

Ontspannen sfeer

Met iemand aan de badrand die je motiveert en aanwijzingen geeft, is het makkelijker vol te houden dan wanneer je in je eentje baantjes moet trekken. Bovendien zorgt de zwemonderwijzer met een grap of een kwinkslag voor een leuke ontspannen sfeer.

Lesdag: donderdag

Lestijd : 20.30 – 21.15

Aqua Sportief: optimaal calorieverbruik

We gaan er sportief tegenaan. In diep water doen we oefeningen voor benen, armen, romp en combinaties daarvan. Zo worden alle spieren versterkt. Afwisselende oefeningen met intensieve en minder intensieve belasting volgen elkaar op. We gebruiken hierbij verschillende materialen zoals wetbelts, gewichten, flexiebeams, etc.

Voor wie?

Aqua Sportief is heel geschikt als je:

  • je conditie wilt verbeteren
  • je spieren wilt versterken
  • wilt afvallen
  • wilt bewegen om therapeutische redenen
  • wilt bewegen voor de gezelligheid

Lesdag: dinsdag

Lestijd: 20.00 -20.45

Meer informatie

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar zwembad De Klomp of bel (0515) 33 12 25. Bgg: 0631764726.

[vc-wcs-schedule id=”9″]

Back To Top