Ga naar hoofdinhoud

Zwem4daagse van 3 juni t/m 6 juni 2024

 

Groepslessen jeugd

Een kind dat zijn/haar zwemdiploma’s heeft gehaald, heeft het paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier. Maar het is belangrijk om regelmatig te blijven zwemmen na het halen van het Zwem-ABC.

Omdat zwemmen leuk is

Om je zwemvaardigheid na het behalen van je zwemdiploma’s nog verder te vergroten kun je in Zwembad De Klomp verschillende zwemvaardigheidsdiploma’s halen. Bij alle disciplines zijn 3 diploma’s te halen.

Je kunt kiezen uit:

Heb jij je A, B en C diploma’s gehaald en wil je graag blijven zwemmen en het ook nog beter leren? Kom dan op zwemvaardigheid zwemmen in Zwembad De Klomp. Lekker actief en sportief zwemmen.

Sportief en leerzaam

Bij Zwemvaardigheid  werk je aan de verbetering van je zwemvaardigheden, je zwemslagen en je conditie. We trainen de zwemslagen met oefeningen zoals ‘op tijd’ zwemmen, korte of juist lange afstanden zwemmen of zwemmen met alleen je benen of armen. Ook doen we oefeningen met bijvoorbeeld plankjes, ballen of handflippers. Zwemvaardigheid  is nooit saai want elke week is de training anders!

Lesdag : vrijdag

Lestijd : 14.15

Wat doe je in nood?  Je leert het bij Survivalzwemmen in zwembad De Klomp.

Leer reddend zwemmen

Wat moet je doen wanneer jou of een vriendje iets overkomt in het water? Of, wat moet je juist niet doen? Bij Survivalzwemmen leer je allerlei vormen van reddend zwemmen en oefen je je overlevingsvaardigheden.

Lesdag: donderdag

Lestijd: 14.15

Ben je geïnteresseerd in de wereld onder water? Dan is leren snorkelen echt iets voor jou.

Snorkelen

Je leert hoe je moet omgaan met een snorkelbuis, duikbril en zwemvliezen. Met een snorkelbuis en een duikbril gaat de onderwaterwereld voor je open. Heb je alles perfect onder de knie? Dan is het snorkeldiploma voor jou!

Lesdag: dinsdag

Lestijd : 14.15

Ben je in bezit van je B diploma en wil je toch graag door zwemmen dan ben bij Aqua kids op de juiste plek.

Bij Aquakids maak je kennis met verschillende vaardigheden van zwemmen, zoals survival, waterpolo, zwemmen met flippers en nog veel meer.

Lesdag: maandag

Lestijd: 18.15 tot 18.45

Kinderen leren al op jonge leeftijd zwemmen. Het is echter van belang dat kinderen regelmatig blijven zwemmen om te voorkomen dat ze de zwemslagen verleren. De praktijk leert dat niet alle kinderen regelmatig zwemmen.

De Opfriscursus bestaat uit 5 lessen.

In deze lessen wordt er aandacht besteed aan de zwemslagen, survival onderdelen en zwemmend redden, zodat de kinderen zwemveilig op vakantie kunnen. De lessen zijn bedoeld als opfris les voor kinderen die al in het bezit zijn van de zwemdiploma’s A, B of C (kinderen t/m 12 jaar).

De lessen zijn op woensdag om 15.00. Datum wordt bekend als er voldoende aanmeldingen zijn.

De kosten voor 5 lessen zijn € 25,-

Wist je dat?

Kinderen in de groei die hun zwemgeoefendheid niet op peil houden, lopen gevaar dat de aangeleerde vaardigheden in het water verminderen of zelfs verloren gaan.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar zwembad De Klomp of bel (0515) 33 12 25. Bgg: 0631764726.

Bekijk de openingstijden

Back To Top