Ga naar hoofdinhoud

Zwem4daagse van 3 juni t/m 6 juni 2024

 

Gezocht Assistent Toezichthouders

Wie zoeken wij?

Jij bent oplettend en alert en weet het hoofd koel te houden in onverwachte situaties. Jouw ontspannen, vriendelijke en klantgerichte houding stelt mensen op hun gemak. In het zwembad voel jij je als een vis in het water. Je zwemvaardigheden zijn goed en je past goed binnen een sportief team en sportieve werkomgeving. Je denkt in oplossingen, neemt initiatief en bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen. Wat betreft werktijden ben je flexibel en vind je het geen probleem om in de avonduren, in het weekend en tijdens schoolvakanties te werken. Natuurlijk stemmen we dit samen in goed onderling overleg af.

Wat zoeken wij?

Als assistent toezichthouder zorg jij ervoor dat de bezoekers in een veilige en schone omgeving kunnen zwemmen en recreëren. Je informeert hen waar nodig over het gebruik van onze faciliteiten. Je houdt toezicht tijdens het banenzwemmen en recreatief zwemmen. Daarnaast zorg je ervoor dat de accommodatie schoon is en er netjes uitziet, zodat onze bezoekers graag terugkomen. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent bereid om een zwemtest te doen. Deze wordt aangeboden door het zwembad.

Wat bieden wij?

  • Parttime dienstverband voor bepaalde tijd
  • De functie is op basis van opleiding en ervaring ingedeeld in functieschaal 4 conform de cao Zwembaden
  • Reiskostenvergoeding boven de 10 km

Iets voor jou?

Lijkt het jou leuk om eens te bekijken wat er mogelijk is, laat dan je gegevens achter via info@zwembaddeklomp.nl en wij nemen contact met je op. Of bel voor meer informatie met onze bedrijfsleidster Alien Okkema op telefoonnummer 06-31764726.

Back To Top