skip to Main Content

Hemelvaartsdag, 26 mei, zijn er geen zwemlessen en doelgroep-lessen. Zie agenda voor de openingstijden.

Glasvezel in Wommels

Delta Fiber heeft samen met Dorpsbelang Wommels een actie opgezet om in Wommels een glasvezelnetwerk aan te leggen. Om met het aanleggen daarvan te beginnen heeft Delta Fiber tenminste 340 potentiële klanten nodig. Op gunwommelsglasvezel.nl kun je je aanmelden voor een contract bij één van de meewerkende providers die via glasvezel internet aan bieden (uiteraard zit je daar niet aan vast als het wegens gebrek aan belangstelling niet doorgaat). Delta Fiber steunt daarbij twee goede doelen in Wommels en een daarvan is zwembad De Klomp. Sluit je een contract af via de links onder ons logo op gunwommelsglasvezel.nl, dan krijgen wij € 50,-. Als veel mensen dat doen kan dat aardig oplopen. En dat kunnen we goed gebruiken (door corona hebben we twee zware jaren achter de rug en sowieso is alle bijdrage meer dan welkom).

Glasvezel heeft de toekomst. Het internetverkeer wordt steeds uitgebreider en data-intensiever. Koper en kabel zitten aan hun max, glasvezel biedt de ruimte. Dus als glasvezel je wel wat lijkt, sluit dan een abonnement af en steun ons daarbij. Alvast hartelijk bedankt.

Op de Terp is een informatiepunt waar je met vragen terecht kunt en verder zijn er nog twee infoavonden (12 en 27 oktober) in It Reade Hynder.

 

Back To Top