skip to Main Content

Hemelvaartsdag, 26 mei, zijn er geen zwemlessen en doelgroep-lessen. Zie agenda voor de openingstijden.

Inschrijving Triathlon Wommels 2020 geopend

De Triathlon Wommels 2020 kan volgens de richtlijnen van het RIVM en met een reeks maatregelen die de gemeente vereist op 12 september georganiseerd worden. We bieden dit jaar een 1/4de en een 1/8ste triathlon met zwemmen in het buitenwater. Zonder publiek op het finishterrein, dat op de zonneweide van zwembad De Klomp zal zijn.

Je kunt je hier inschrijven: Inschrijven Triathlon Wommels 2020

Er kunnen max 200 triatleten deelnemen, dus wees er snel bij als je aan dit prachtige sportevenement mee wilt doen.

We organiseren de triathlon dus zonder publiek en vragen jullie alleen te komen en verder niemand mee te nemen. Handhaving van de anderhalvemetermaatregel is voor ons anders geen doen.

Inschrijven kost € 20,- voor de 1/8ste en € 25,- voor de kwart. We kunnen ivm de korte aanlooptijd deze keer geen finishshirts aanbieden. Maar we hebben wel elektronische tijdwaarneming en uiteraard startnummers en verzorging onderweg.

Mocht deze triathlon onverhoopt door maatregelen van de overheid toch niet door kunnen gaan dan zal je inschrijfgeld (minus onze kosten) als donatie zwembad De Klomp ten goede komen.

Er zal door een aantal goede vrouwelijke en mannelijke triatleten flink gestreden worden om de eerste plaatsen, maar ook degenen daarachter leveren individuele topprestaties. De triathlon is een uitdaging aan jezelf, zowel de laagdrempelige 1/8ste als de pittige kwart. En dan kun je altijd nog over de finish komen zoals op de foto hierboven.

Back To Top