skip to Main Content

Nieuws over de zwembadloten

Al jaren organiseert Zwembad de Klomp aan het begin van het zwemseizoen een verloting. Dat was ook dit jaar weer het plan. De verloting levert ons zwembad elk jaar een paar duizend euro op. Een bedrag dat zeker dit jaar eigenlijk niet gemist kan worden.

Vanaf eind februari/begin maart is er door onze vrijwilligers gestart met de verkoop van de loten. Helaas hebben wij de verkoop van de loten half maart moeten stoppen. Wij vonden het niet langer verantwoord om in deze tijd van corona onze vrijwilligers langs de deuren te laten gaan om loten te verkopen.

Er waren inmiddels al wel wat loten verkocht maar te weinig om de verloting door te zetten. We hebben dan ook tot onze spijt moeten besluiten om de verloting helemaal niet meer door te laten gaan.

Heeft u al loten gekocht, dan kunt u bij de kiosk van het zwembad (tijdens openingstijden) tegen inlevering van uw loten het aankoopbedrag van de loten terugkrijgen. Dit kan tot en met 13 september 2020, de slotdag van dit zwemseizoen. Maar we hopen eigenlijk dat iedereen die al loten gekocht heeft, het aankoopbedrag ziet als een eenmalige gift aan het zwembad en geen gebruik maakt van de mogelijkheid tot inlevering van de loten. Op die manier helpt u Zwembad de Klomp naar een zonnige toekomst.

Back To Top