skip to Main Content

Start vrij zwemmen voor iedereen

Vorige week zaterdag hadden we familiezwemmen. Dit was hartstikke leuk en het ging goed met de anderhalvemetermaatregel. Daarom hebben we besloten om deze activiteit verder uit te breiden. Vanaf komende zaterdag Vrij Zwemmen voor Iedereen. In de webkassa kun je hiervoor reserveren.

Op het terras en de zonneweide hebben we veel plaats. Een groot aantal mensen kan daar anderhalve meter afstand houden. In de baden is dat minder. Je kunt op het terrein van 12.45 tot 16.15 uur. Toegang tot de baden gaat in blokken van een uur.

De blokken zwemtijd zijn van 13.00 – 14.00 uur, 14.00 -15.00 uur en 15.00 tot 16.00 uur.

Je kunt voor één blok reserveren. In dat blok ben je ervan verzekerd dat je het water in kunt. Zijn er in de andere blokken nog vrije plaatsen? Dan kun je daar ook gebruik van maken.

Vol is vol, dus wees er snel bij.

In verband met de anderhalve-meter maatregelen zijn er op het terras en op de zonneweide plekken aangegeven waar je kunt gaan liggen of zitten. De leuke bordjes bij de zit- en ligplaatsen zijn gemaakt door bestuurslid Berber Sieperda en De Mik.

In verband met de corona-richtlijnen zijn de glijbanen en spuitpaal niet in gebruik, is het peuterbad gesloten en zijn zwemluiers niet toegestaan. 

Neem zelf zwembandjes en spel- en drijfmaterialen mee (bootjes zijn niet toegestaan). Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

De kiosk is open!

Houd je alsjeblieft aan onze coronaregels en houd ajb afstand van elkaar. Dat voorkomt besmetting. Het virus is nog niet weg. Wij kunnen moeilijk de hele tijd achter iedereen aanlopen om te corrigeren. We moeten ook op de veiligheid in het water letten. Als we controle krijgen en mensen staan, zitten of liggen te dicht bij elkaar kunnen we een dikke boete krijgen. Dat kunnen we nu net niet hebben.

Bij voorbaat dank.

Samen goed voor elkaar

Back To Top