skip to Main Content

Opening zaterdag 1 mei

Inschrijving voor Zwemles ABC

We starten op 2 juni met de zwemlessen voor diploma A,B en C. U kunt uw kind(eren) vanaf vandaag hier voor inschrijven.

Zwembad De Klomp voldoet aan de kwaliteitseisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid en is licentiehouder Nationale Zwemdiploma’s. Bij ons kun je het enige echte Zwem-ABC halen. Het Zwem-ABC bestaat uit drie niveau’s A, B en C. Wie alle drie bijbehorende diploma’s heeft gehaald voldoet aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Met A ben je veilig in een zwembad zonder attracties, met B in een zwembad met attracties en met C kun je ook plezier hebben én jezelf redden in open water. Zwemvaardig zijn is de beste remedie tegen verdrinken.

Buiten zwemmen is beter zwemmen
In De Klomp krijg je 3 keer per week een half uur les. Tijdens de zwemles is het zwembad recreatief gesloten. Je wordt niet afgeleid en kunt je goed concentreren op het leren zwemmen. De Klomp is een buitenbad dus de omgevingstemperatuur is wel eens wat lager. Ook golft het water wel eens wat door de wind. Hierdoor krijg je een betere fysieke weerstand en conditie en een sterkere zwemslag.

Kleine groepen
Onze zwemonderwijzers geven les op een kindvriendelijke manier en met een duidelijk lesplan. We gaan uit van het kind en vinden het belangrijk dat je je met plezier ontwikkelt. Want in een prettige sfeer, waarin we ‘proberen’ altijd waarderen, leer je sneller. De groepen zijn klein en er is ruimte voor individuele aandacht. Bij zwembad De Klomp hanteren we ‘verboden voor rijtjes‘. We zorgen ervoor dat je het grootste deel van de lestijd actief bezig bent en niet onnodig in een rijtje op de kant staat op anderen te wachten. Zo heeft de zwemles meer rendement. Jij en je ouders kunnen je vorderingen online volgen via MijnZwemscore. Zwemles in De Klomp heeft zich in de jaren ruimschoots bewezen: elk jaar halen er tientallen kinderen hun A, B of C diploma.

De ABC zwemles is voor kinderen van vijf jaar en ouder. Als je nog vier jaar bent, maar voor 1 juli vijf wordt kun je meedoen met de ABC-zwemles.

De zwemles wordt gegeven op de volgende combinatiedagen: 1.Maandag, woensdag -en vrijdagmiddag. 2.Dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmorgen. De zwemlessen duren een half uur per les. De lestijden zijn tussen 15.30 en 19.00. In de zomervakantie verschuiven de zwemlessen naar de ochtend en kunnen de kinderen 4 keer per week les krijgen.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u mailen naar info@zwembaddeklomp.nl onder vermelding van zwemles ABC

Back To Top