skip to Main Content

Opening zaterdag 1 mei

Op zijn vroegst in juni open

Zwembad De Klomp was van plan 18 april de deuren te openen voor het nieuwe seizoen. Het coronavirus gooit echter helaas roet in het eten.

Het is voorlopig wegens het samenscholingsverbod niet mogelijk open te gaan. Het virus woekert nog. We hopen dat de door de regering genomen maatregelen zullen helpen en wensen iedereen toe verschoond te blijven van besmetting. De opening en de voorafgaande voorverkoopweek zullen worden uitgesteld tot in ieder geval juni. Nadere informatie zal op onze website staan. Ook zouden deze weken onze vrijwilligers met loten langs de deuren gaan in Wommels en omstreken. De lotenverkopers stellen hun rondjes ook uit tot de kust weer veilig is, ook niet eerder dan juni dus. We onderzoeken een online-verkoopmogelijkheid. De loterij is wel belangrijk voor ons (met de opbrengst kunnen we leuke dingen doen) en er zijn ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een televisie, beschikbaar gesteld door WD-Sat van Wichard Deinum.

Ondertussen was de seizoensvoorbereiding wel in gang gezet, maar die is nu op een laag pitje gezet. We willen de verspreiding van het coronavirus beslist niet in de hand werken en ook niet dat ons personeel en onze vrijwilligers het virus oplopen of aan elkaar doorgeven. Het zal op zijn hoogst een half seizoen worden dit jaar. We zullen de prijzen van onze abonnementen en leskaarten er op aanpassen. We hopen dat het ondanks alles toch nog een mooie zomer wordt en willen graag de kinderen een flink aantal weken goede zwemles geven en zwemveilig maken. En als het weer meewerkt blijven we in september misschien wel langer open.

Maar houd voorlopig afstand en blijf thuis als je de deur niet uit hoeft. En hopelijk gezond. We moeten zoveel mogelijk voorkomen dat kwetsbare mensen besmet raken. Een dikke duim voor alle helden in de zorg en andere sectoren die veel over zich heen krijgen.

Back To Top