skip to Main Content

Opening zaterdag 1 mei

Opening seizoen mogelijk later

We waren van plan 18 april de deuren te openen voor het nieuwe seizoen. Het coronavirus dreigt roet in het eten te gooien. Mogelijk is het 18 april nog niet verantwoord open te gaan omdat het virus nog rond woekert. De opening en de voorafgaande voorverkoopweek zullen dan worden uitgesteld. Ook zouden dezer weken onze vrijwilligers langs de deuren gaan in Wommels en omstreken met loten. De lotenverkopers stellen hun rondjes uit tot de kust weer veilig is. We onderzoeken een online-verkoopmogelijkheid. De loterij is wel belangrijk voor ons (met de opbrengst kunnen we leuke dingen doen) en er zijn ook dit jaar weer leuke prijzen te winnen. De hoofdprijs is een televisie, beschikbaar gesteld door WD-Sat van Wichard Deinum.

Ondertussen is met NL Doet de seizoensvoorbereiding in gang gezet. Er wordt hard gewerkt om het zwembad klaar te krijgen voor het nieuwe seizoen, al houden we ook hier sterk rekening met het coronavirus. We willen de verspreiding ervan beslist niet in de hand werken.

De week voorafgaand aan de opening is traditioneel de voorverkoopweek, waarin tegen voordelig voorverkooptarief abonnementen en leskaarten gekocht kunnen worden. De onlineverkoop zal een paar weken voor de seizoensopening beginnen. We brengen jullie tijdig op de hoogte van de ontwikkelingen en definitieve data.

Back To Top