skip to Main Content

Seizoen 2021 zit er weer op

Er waren nog coronamaatregelen en het zomerweer zat niet erg mee, maar toch kunnen we op een mooi seizoen 2021 terugkijken. In totaal zijn er 25.827 bezoekers geweest. En er zaten 140 kinderen op ABC-zwemles, waaronder 50 die dit jaar begonnen op niveau 1. 86 kinderen hebben een diploma gehaald, 37 A, 27 B en 22 C.

Door corona konden we pas 1 mei open en toen mochten er maar 4 volwassenen tegelijk aanwezig zijn. Dat schoot niet erg op. Maar begin juni kwamen er versoepelingen en konden we abonnementen verkopen. Gelukkig werd het gelijk mooier weer waardoor de bezoekersaantallen opliepen. Helaas viel het weer in de zomervakantie nogal tegen. Gedurende het hele seizoen kwamen onze abonnementhouders regelmatig tot vaak, maar we hadden weinig tot geen mooiweerpieken, dagen van meer dan 600 bezoekers. Op zulke dagen verkopen we altijd veel losse kaarten en is het druk in de kiosk, dus dat scheelde veel inkomsten.

We zijn blij dat ondanks alles ruim 25.000 mensen hebben kunnen genieten van onze faciliteiten. De slotdag was met goed weer en de stormbaan een leuke afsluiter en de Triathlon Wommels 2021 alsmede de Jeugdtriathlon waren weer een spetterende happening.

Volgend jaar hopen we vanaf 16 april weer open te kunnen. Als we dan ook weer gewoon abonnementen kunnen verkopen en het zomerweer zit wat mee kunnen we weer terug naar ons oude niveau van meer dan 30.000 bezoekers. Graag tot volgend jaar.

Back To Top