skip to Main Content

Opening zaterdag 1 mei

Vanaf 2 juni open, Fase 1

Vanaf 2 juni zijn we open. We doen het gefaseerd dit seizoen, te beginnen met Fase 1. De zwemlessen ABC beginnen en er kunnen banen gezwommen worden. Hopelijk kunnen we dat begin juli uitbreiden met recreatief zwemmen.

Het banenzwemmen gaat in blokken van een half uur, zie hier de tijden van deze blokken in Fase 1. Voor een blok kun je vanaf 1 juni reserveren, liefst online, anders telefonisch 0515331225 , bereikbaar tijdens de openingstijden. Op 1 juni zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 11.00. Bij online reserveren kun je gelijk betalen voor een blok, dat kost € 2,-.

Zolang de coronacrisis duurt gelden de anderhalvemetermaatregel en allerlei andere beperkingen die er toe moeten dienen dat we verspreiding van het coronavirus voorkomen. Het is even niet anders. Maar er kan gezwommen worden, in de zomervakantie als alles goed gaat ook recreatief (waterpret). Alles binnen ons protocol verantwoord zwemmen, onze spelregels en routering op het terrein.

Met jullie medewerking moet het allemaal goed komen en kunnen we er met zijn allen toch nog een leuk seizoen van maken. Heb je vragen? Bel 0515331225 of mail naar info@zwembaddeklomp.nl.

Back To Top